Wat bezorgt jou een geluksmoment met je paard?

Liefde is: Samen drinken! Wist je dat water een levensmiddel is dat ruiter én paard nodig hebben. Al heb ik eerlijk gezegd niet de neiging samen uit de waterbak te gaan drinken. Wat is die liefde van een ruiter voor zijn paard? Iets van ‘liefde maakt een wij zonder dat het ik verdwijnt’? Het is een manier van fijn kunnen samenwerken en dan denk ik aan die ene buitenrit, die fijne wedstrijd, die perfecte overgang van galop naar stap. Vul maar in; wat bezorgt jou een geluksmoment met je paard?

En heb je een slechte dag? Dan gaat het paardrijden mogelijk ook minder fijn. Paarden spiegelen hoe het met je gaat. Houden van paarden is als ruiter accepteren hoe het met jezelf gaat in het hier en nu. En dan kun je leren wat je zelf kunt doen om de knop bij jezelf om te zetten en toch fijn te rijden. Tip; ken je sterke en aandachtspunten en ook die van je paard.

Twijfel je of jouw paard wel jouw type is en er dus sprake is van een wij? Ik hoor graag je verhaal en ga samen met jullie aan de slag in een instructie les of coaching afspraak.

iets voor jou?
Equimental geluksmoment valentijn 4