Een mijlpaal bereikt, mentale ruiterbegeleiding

De Equimentalcoach facebookpagina heeft een mijlpaal, 1500 volgers, bereikt! Dank aan iedereen die mijn pagina volgt en deelt/reageert op de inhoud. Leuk om als ruitercoach en instructeur ook online kennis te delen en opbouwende reacties te ontvangen. Hier lees je meer over technisch, tactisch en mentaal paardrijden, samen zorgen ze dat jij fijn kunt rijden. Het is mooi te ervaren dat de artikelen op mijn pagina gespreksonderwerp zijn. Mijn specialisatie is mentale ruiterbegeleiding een relatief onbekend onderdeel van paardrijden. Iedere ruiter, niet alleen de topsporter, heeft recht kennis te maken met het nut van mentale ruiterbegeleiding. Daar is winst te behalen en je kunt het oefenen in de methode “Trainen door spel”. De berichten met spelvormen worden door jullie veel gedeeld, dank daarvoor!

Op deze pagina laat ik je kennismaken met mentale ruiterbegeleiding. Blijf je keer op keer tegen iets aanlopen en gaat het rijden niet fijn? Equimental begeleidt in je paardrijden weer op de rit krijgen. Blijkt uit het kennismakingsgesprek dat alleen technische instructie niet volstaat, dan kun je een mentaal maatwerktraject Fijn Rijden Plan van drie maanden volgen, dit kan ook naast je eigen technische instructielessen.

Hoe het werkt? Het Fijn Rijden Plan is een direct en praktisch maatwerktraject. Het is durven kijken en eerlijk zijn naar jezelf toe, keuzes maken en vertrouwen in jezelf en je paard. Jij leert inzien en aangeven wat je nodig hebt van jezelf, je paard en je omgeving om deze mooie sport te kunnen beoefenen. Mijn rol als ruitercoach is jou de juiste vragen stellen en hierin begeleiden, zodat je zelfstandig verder kunt met je paard.

Meer weten? Heb jij een onderwerp wat je graag eens aan bod wilt zien komen, stuur me dan een bericht. Volg mij ook op Instagram ‘Equimentalcoach’. En kom je er in het paardrijden alleen niet uit? Mijn aanbod als ruitercoach en instructeur staat: Neem gerust contact op, ik hoor graag jouw verhaal, samen krijgen we je paardrijden op de rit.

Meer weten?
Equimental mentale ruiterbegeleiding 2