Workshops en trainingen: Vroeger en nu

De corona maatregelen worden voor de paardensport vanaf maandag 11 mei soepeler. Het voelt als vroeger en nu en vooruit kijken waar dat al kan. 1 op 1 lesgeven aan ruiters mocht al binnen de regels van het RIVM (www.rivm.nl). Binnenkort start ik met de groepslessen in de buitenbak voor kinderen en volwassenen. In de 1 op 1 Fijn Rijden Plan trajecten kunnen we weer face tot face coachen op 1,5 meter afstand, de online coaching blijft en is een keus die we in overleg samen maken. Voorzichtig verwacht ik vanaf 1 juni workshops en trainingen paardensport te geven, buiten, op 1,5 meter afstand en maximaal drie ruiters per groep. Op de website van Equimental staat meer informatie over de workshops ‘Trainen door spel’, ’Longeren kun je leren’ en de training ‘Werken aan de basis’.

Ben je deze zomervakantie op zoek naar een activiteit en geeft je staleigenaar of vereniging toestemming neem dan contact op. Een workshop en training wordt op maat gemaakt. De wens van de deelnemers staat centraal, denk aan cavaletti voor dressuurruiters, longeren aan de enkele lijn met kaptoom of basis grondwerk afgestemd op niveau van ruiter en paard. Een middag met een combinatie van workshops is ook mogelijk.

Meer weten? Stuur een mail naar info@equimental of vul een aanmeldformulier op de website in. Vermeld de gegevens van de locatie, contactpersoon, keuze workshop en voorkeur data waarop je een optie wilt nemen. Ik neem dan contact op om e.e.a. door te spreken.

Wil je nu een les afspreken stuur een app of bel naar 06-52896185. De regel blijft: Ben je ziek, blijf thuis! Het gaat om de gezondheid van jou, mij, onze medemensen en paarden. Ik zie uit naar een leerzame zomer waarin we binnen de maatregelen samen genieten van de paardensport. 

Meer weten?
equimental worshops en trainingen2