Workshop Ontdek je kracht

Fijn Kado feestdagen: Workshop Ontdek je kracht

Weet dat je niet de enige bent die aan de slag wil met het mentale aspect van paardrijden. Deze workshop geeft je de mogelijkheid met andere ruiters je ervaringen te delen en te leren van elkaar. Uiteindelijk doel is fijn rijden, door met plezier samen te werken met je paard. Wil je eens vrijblijvend kennismaken met het Fijn Rijden Plan (FRP) en mentale ruiterbegeleiding? Kom dan naar de workshop ‘Ontdek je kracht’. De workshop bestaat uit een deel theorie en praktijk en er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Het is een workshop zonder paard. Je gaat ervaren wat FRP en mentale ruiterbegeleiding voor jou kan betekenen in aanvulling op je technische training van jou en je paard.

Paardrijden is naast techniek, een mentaal spel en als je daar goed in wordt, verbeter je de samenwerking met je paard en ga je fijner rijden. Je gaat ervaren wat jij zelf kunt doen als ruiter. Hoe jij denkt en wat jij voelt, zijn van invloed op je paard. Je leert ook wat de invloed van ouders, begeleiders en je omgeving kan zijn op jouw wijze van rijden.

Iedere ruiter is uniek en heeft een eigen denk en training wijze in combinatie met het paard. Jij merkt bijvoorbeeld of je van nature een leider bent of meer afwachtend en volgend. Je maakt kennis met het nut van doelen stellen "ik ga voor minimaal 190 punten" óf "ik wil in een gelijkmatig draftempo rijden". Je leert hoe voelen en denken je paardrijden beïnvloed.

Mocht het deelnemen in een groep niets voor jou zijn, kies dan voor een maatwerk FRP-traject en neem contact op voor een kennismaking les. Aanmelden voor de workshop (duur 2 uur). Geef je het als kado aan iemand, vermeldt dan bij vraag/opmerking: ‘Kado voor …<naam>’, je ontvangt een bevestiging met factuur en kado bon op naam.

Meld je nu aan!
171130 Equimental Workshop