Focus niet op winnen

Trots op de lesklanten die deelnamen aan de kringkampioenschappen in Overijssel dit weekend. Ieder met een eigen doel aan deze dagen begonnen en de meeste hebben het gehaald. Omgaan met onvoorziene omstandigheden, zenuwen en de samenwerking met je paard. Hoe mooi als je dan je paard na een eerste spanning afvloeit en je kunt rijden zoals vooraf bedacht, je toeschouwers hebt die je een steuntje in de rug geven, je hulp vraagt en krijgt uit onverwachte hoek en je wordt afgevaardigd naar de galoppade. Een dag waar je naar toe leeft, zin in hebt, op reflecteert en je Fijn Rijden Plan desgewenst op aanpast. Van nageniet door op buitenrit te gaan, na te trainen of even niets. Mentale ruiterbegeleiding: Focus niet op winnen, maar op vooruitgang!

Vooruitgaan is jezelf vergelijken met jezelf, waar sta je nu, waar kom je vandaan en waar wil je naartoe. Bij paardrijden horen bobbels, valkuilen en successen. Het start met gemotiveerd zijn, ergens voor willen gaan.

In het mentaal maatwerk traject “Fijn Rijden Plan’ leer je je sterke punten en blokkades te herkennen. Samen maken we een fysiek en mentaal trainingsplan om fijn te rijden en presteren met je paard. Wil jij een kampioen zijn? Neem contact op voor een kennismaking, ik begeleid je graag.

Iets voor jou?
Equimental Focus niet op winnen 2