Durf te falen en stralen in paardrijden

Stralen doe je als ruiter van binnenuit. Je zit goed in je vel, hebt plezier, energie en vertrouwen. Dit heeft direct positief effect op je paard. Het is ruimte geven aan je passie, wensen en dromen. Welke concrete stappen ga jij in 2021 zetten om wensen te realiseren? Start met een vraag die je waarschijnlijk niet dagelijks stelt; Hoe kan ik meer uit mijn paardrijden halen? Het antwoord daarop is voor iedereen anders. Loop je vast, denk dan eens aan een coachgesprek. Ervaar de kracht van mentale ruiterbegeleiding en het Fijn Rijden Plan van ruitercoach Equimental. Zijn die 'beren op je weg' er echt? Wat heb jij nodig om uit je comfort zone te komen? En die stappen te gaan zetten waarvan je WEET dat ze nodig zijn? Kijk naar wat je tegenhoudt om te groeien en elkaar te vertrouwen. Als je durft te falen, kun je ook stralen in paardrijden!

Paardrijden is willen leren, genieten, jezelf ontwikkelen en van betekenis zijn voor je paard. Ook als je instructrice er niet bij is, wil jij fijn kunnen rijden. Paardrijden is gaan voor wensen en dromen. Kom uit je comfortzone, angst, frustratie en boosheid mag er zijn. Mentale ruiterbegeleiding leert je ermee omgaan en geeft je zelfkennis. Je weet wat verstandig is om vandaag met je paard te gaan doen. Er zijn gewoon dagen dat het beter is niet op je paard te stappen, omdat je moe of gehaast bent. Voor mij is grondwerk, longeren, poetsen en aandacht geven dan ook fijn. Hoe werkt dit voor jou?

Van basissport tot topsport leer je met mentale ruiterbegeleiding wat bij jou als ruiter past en hoe je meer uit je paardrijden kunt halen. Je ziet je blokkades en wat je echt denkt en doet en wat je nodig hebt om positief te veranderen. De samenwerking met je paard gaat fijner.

En jij? Wat wil jij doen komend jaar? Schrijf je wensen eens op en voel je een blokkade om ze uit te kunnen voeren, dan is een coachgesprek met mij iets voor jou. Stuur je vraag in een persoonlijk bericht naar mij. Op 1,5 meter afstand of digitaal ontmoeten we elkaar. Ik begeleid je graag.

Meer weten?
Equimental durf te falen en stralen in paardrijden 3